26 Ιουλ 2009

1429: Τηλεφωνική Γραμμή Καταναλωτή

Από το Δεκέμβριο του 2004 λειτουργεί η Τηλεφωνική Γραμμή Καταναλωτή.

Καλώντας τον αριθμό 1429 στο τηλέφωνο σας έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με την Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και να υποβάλετε τα παράπονά σας, να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την προστασία της υγείας, της ασφάλειας και των οικονομικών σας συμφερόντων (κατά τη διάρκεια των μη εργάσιμων ωρών, αφήνετε μήνυμα στο φωνοκιβώτιο και οι λειτουργοί της Υπηρεσίας θα επικοινωνήσουν μαζί σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα).

Εκμετελλευτείτε την Γραμμή Καταναλωτή 1429 για το καλό μας! Στο κάτω-κάτω εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουμε για τη λειτουργία της.

5 σχόλια:

  1. Στις επιλογές του poll ξεχάσατε να βάλετε τις τράπεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν εγώ τηλεφωνησα για να καταγγειλω γνωστή ταβέρνα στο αντιστοιχο τηλ του ΚΟΤ, η ανταποκριση της κοπέλλας (επιθεωρητριας ΚΟΤ για να ειμαστε σωστοί)"Μα είναι δυνατό ο ......... να σου φέρθηκε έτσι?Δεν το νομίζω" και μεταμορφώθηκε σε αυτοκλητη δικηγόρο του. Οποτε με το καλημέρα ημουν πισω στο σκορ 4-0 και επαιζα και με 9 παίκτες. Απο αντικειμενικότητα εσκιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κοτ εμένα μου είπε όταν είπα ότι στην παραλία πλήρωσα πολλά, "γιατί δεν πήγες από περίπτερο"? εγώ να πάω της λέω, γιατί δεν εχω άλλη επιλογή, ο τουρίστας όμως θα επιλέξει απλά να μην ξανάρθει κύπρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re pedia edo asholountai avtoi tou dimosiou posa hreoni enas idiotis ta proionta tou kai den vlepou se diafores kantines pou vriskontai se kivernitika ktiria kai exsipiretoun xiliades kosmo kathimerinos ti times iparhoun . kai sas to leo avto apo peristatiko pou mou sinevi sto geniko nosokomio levkosias. gala 1 litrou kitrino 1.30 euro. cafe chino mesaio 2.50 shark 2.20 . Kai einai kai monopolio eki pou einai. Alla afou trone polli elali kanenas tpt. me ypourgoi me dievthintes me kanenas. O kantinieris en parapano dinami pou ton proedro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή