20 Ιουλ 2009

Σε αναμμένα κάρβουνα

Φίλοι αναγνώστες της Φουκούς,

Εμείς, οι συντελεστές του blog FOUKOU (foukou.blogspot.com), εγκαινιάζουμε σήμερα ένα νέο blog, κάπως διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει.

Ζώντας και βλέποντας καθημερινά τα διάφορα στραβά και παράλογα που διαδραματίζονται στην Κύπρο, πολλές φορές εκνευριζόμαστε και αγανακτούμε από την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, το ρουσφέτι, τη γραφειοκρατία και την ξεδιάντροπη συμπεριφορά που έχουν αυτοί (είτε ιδιώτες, είτε κυβερνητικοί), που μας πουλούν υπηρεσίες και προϊόντα.

Σκοπός του karvouna.blogspot.com δεν είναι άλλος από το να κατονομάζει και να ρεζιλεύει τον κάθε ξεδιάντροπο που μας κοροϊδεύει ή μας κλέβει στα φανερά χωρίς ίχνος ντροπής.

Ποιός από εσάς δεν έχει ακριβοπληρώσει έναν καφέ, ή ένα πάρκινγκ;
Ποιός δεν έτυχε εξευτελιστικής συμπεριφοράς από υπάλληλο κάποιας εταιρείας ή οργανισμού;
Ποιός δεν είχε άσχημες εμπειρίες από κυβερνητικού υπαλλήλους ή αστυνομικούς;
Στο χώρο αυτό θα κατονομάζουμε όλους αυτούς που βγάζουν από τα ρούχα μας, γιατί έτσι τους αξίζει!

Είμαστε βέβαιοι ότι έχετε πολλά περιστατικά να μας πείτε και γι'αυτό θα υπάρξει δυσκολία στην τεκμηρίωση της κάθε περίπτωσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δημοσιεύσουμε μόνο τα περιστατικά για τα οποία είμαστε απόλυτα βέβαιοι (είτε από προσωπικές μας εμπειρίες, είτε από εμπειρίες έμπιστων μας προσώπων ή με τα απαραίτητα τεκμήρια π.χ. φωτογραφίες, αποδείξεις κλπ). Στείλτε μας e-mail στο foukoublog@gmail.com και ενημερώστε μας.

Επίσης στο χώρο αυτό θα αναδημοσιεύουμε ενδιαφέροντα άρθρα από τα ΜΜΕ που αφορούν την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια, την ηλιθιότητα και την αναίδεια ορισμένων ανθρώπων που επηρεάζουν τις ζωές μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις και δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο. Είμαστε βέβαιοι όμως ότι σε κάποιους αξίζει να εκτεθούν για αυτά που κάνουν. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους ψήσουμε στα κάρβουνα της φουκούς.


4 σχόλια:

  1. Ποια γνωστή εταιρεία στη Λευκωσία εμπορευεται προσωπικά δεδομένα ουλων μας (για το καλό μας!) εν αγνοία του ΚΕΒΕ και άλλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Power to the people!
    Latest example: search google for "United breaks guitars"

    www.youtube.com/watch?v=5YGc4zOqozo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to nisi tis yper ekmetallefsis pros tous polites tou . i aplistia katastrefei tin omorfia aftis tis nisou.

    me agapi o karvouniaris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pethkia eglepete lio apo nomika themata yiati mporoun na kinithoun agoges yiati xrisimopoiite logotipa eterion. Kalitera na ginontai anafores xoris logotipa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή