31 Ιουλ 2009

Παραλία Amathus Λεμεσός: €27 το κρεβατάκι

Αν είστε στη Λεμεσό και αποφασίσετε να απολαύσετε τη θάλασσα, σκεφτείτε πολύ καλά που θα πάτε για μπάνιο. Εάν επιλέξετε την παραλία που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Amathus φροντίστε να πάρετε μαζί σας πολύ ρευστό γιατί σίγουρα θα σας χρειαστεί.

Πέρα από τις τσιμπημένες τιμές του snack bar, θα πρέπει να πληρώσετε και €27 για το κάθε κρεββατάκι (στον Πρωταρά ο δήμος Παραλιμνίου χρεώνει €2.50). Στην τιμή, λένε, περιλαμβάνεται η χρήση της πισίνας, της sauna και άλλων υπηρεσιών του ξενοδοχείου. Όμως αν θέλετε απλά να κολυμπήσετε στη θάλασσα ...η ταρίφα είναι η ίδια.

Παρόμοιες τακτικές ακολουθούν και άλλα ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Κύπρο με σκοπό να αποτρέψουν τους μη-ένοικους να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις τους. Φαντάζομαι ότι αυτοί δεν επηρεάστηκαν από την κρίση και έτσι δεν μας έχουν ανάγκη. Γι'αυτό ας σταματήσουν επιτέλους να κλαίγονται οι ξενοδόχοι ότι τους "σκότωσε" η κρίση (βλέπε χτεσινό δημοσίευμα της Stockwatch).

19 σχόλια:

  1. eise megalos re foukou ! meta to 5.00 evro gia mia mpiukala nero sto ammos exoume jie 27 evro krevataki...oi mana mou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 krevatoui sto amathus = 5.5 mpoukalloues nero sto ammos. Big deal! muaxaxaxaxa

    pemas tzialla gie mouuuuuuuuuuuuuuuuuu

    i like!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. En na paw tziame na parw mazi mou kai 5-6 krevatakia na ta nikiazw 15 euro yia na mporw meta na paw sto Ammos na piw pollyn nero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρόσφατα εβρεθήκαμε ποτζεί στο Ποσειδώνια τζι ερωτήσαμε πόσο στοιχίζουν τα κρεβατάκια. Είπαν μας 10 ευρώ τζιαι λαλεί τους ο χάσπας "εν μόνο για σήμερα που ενδιαφερούμαστε, εν τζι εννα τα γοράσουμε".

    Στον ναυτικό όμιλο δίπλα, εν 2 ευρώ το κομμάτι.

    Διερωτούμαι αν δικαιούνται να χρεώνουν τόσο αλλά βαρκ να τηλεφωνήσω στο ΚΟΤ. Η λογική μου μού λέει ότι που τη στιγμή που δεν είναι μόνο για τους ένοικους τους αλλά τα ενοικιάζουν και σε άλλους, τότε πρέπει να ακολουθούν τες καθορισμένες τιμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. e tzai kani sior.... tzai istera kleountai pos iparxei krisi... en pou oulous toutous oulous pou 3ekinoun touta....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. etsi eni...epd en mporoun agorasoun tin paralia, na en private mono gia tous enoikous, pernoun to etsi! xrewnoun ena krevataki oso en allou 11,2 omprelles/krevatakia, j en paei kanenas allos j oi pelates tous exoun tin isixia tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν πάρω το κρεβατάκι μου τζιαι την ομπρέλλα μου εννα μου πούν τίποτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΡΕ.

    ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. h erwthsh: xreiazetai to krevataki? mporw na valw to ttoro mou xamai oksa enna eimai out? oksa to amathous xrewnei tziai tetragwniko metro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Συγκριση ίδιου καφέ costa coffee, starbucks, gloria jeans από Κύπρο- Ελλάδα - Ευρώπη γενικά.

    Ζητήστε από αναγνώστες που ταξιδευουν να παραγγείλουν τον ίδιο καφέ από τις πιο πάνω αλυσίδες για να δούμε διαφορά στις τιμές.

    Ό,τι θέλετε από Αγγλία εγω είμαι εδώ. Προσφέρομαι και για τις τρεις πιο πάνω αλυσίδες!

    (Το ίδιο ίσως να μπορούσε να γίνει και με σύγκριση ίδιων προϊόντων από το σουπερμαρκετ)

    Στη διαθεση σας και καλή σας συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο κοπέλια!!!!!!!!!!!!!!!

    Συγχαρητήρια για το blog!!!!!!!!

    έτσι συνεχίστε να ξεμπροστιάζονται όσοι μπορούν οι εκμεταλλευτές

    πάντως όσο αφορά τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες της θάλασσας

    είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ το πλαφόν και το κάθε κομμάτι (δηλαδή μια ξαπλώστρα ή μια ομπρέλα)

    δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 2.50 ευρώ έκαστο

    οι μαλακιούλες του τύπου σου χρεώνω το κομμάτι 27 ευρώ και ΑΝ θέλεις χρησιμοποιείς τα σπά κλπ κλπ δεν μπορούν να σταθούν

    καταγγείλετε τους επιτήδειους και
    κρατήστε την απόδειξη

    μπράβο παιδιά και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pethkia pantos an ikseri kanenas as apantisi.
    An paro ttoro diko mou kai psathes , mporo na tis aploso se tounti paralia?
    An to evro to til tha to grapso .To til touto edoke to kapios sto radio gia tethkiou idous paranomies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. nomizw dikaiouse re file na pareis ton ttoro sou kai na ton aplwseis. i paralia en dimosia, ta krevatakia en dika tous. an sou kamoun prob, kataggelia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί Φίλοι,
    επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι έχει παρεξηγηθεί η πολιτική του ξενοδοχείου, θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω τί ισχύει: Όλες οι παραλίες της Κύπρου είναι δημόσιες και οποιοσδήποτε μπορεί να τις χρησιμοποποιήσει ανά πάσα στιγμή. ΄Οπως και όλα τα ξενοδοχεία της Κύπρου, έχουμε εκεί δικές μας ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους πελάτες του ξενοδοχείου. Αυτά καθώς και οι πετσέτες δίνονται ΔΩΡΕΑΝ στους πελάτες του ξενοδοχείου (αυτούς που μένουν μέσα). Όσοι δεν μένουν στο ξενοδοχείο, μπορούν να αγοράσουν το ημερήσιο πακέτο των 27.00 ευρώ για ενήλικες και 18.00 για παιδιά (Δευτέρα-Παρασκευή) που περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Χρήση όλων των πισίνων του ξενοδοχείου (εξωτερικών και εσωτερικών), κρεβατάκια, ομπρέλες, πετσέτες, γυμναστήριο, σάουνα, steambath, jacuzzi. Εάν οποιοσδήποτε θέλει να φέρει την πετσέτα του και να χρησιμοποιήσει την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, μπορεί να το κάνει όποτε θέλει. Εύχομαι τώρα να έχω ξεκαθαρίσει εκ μέρους του ξενοδοχείου την πολιτική μας καθώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που ζητούν και θέλουν να χρησιμοποιούν τις πισίνες του ξενοδοχείου, χωρίς να μένουν μέσα.
    Ευχαριστώ
    εκ μέρους του Ξενοδοχείου Αμαθούς
    Κατερίνα Γεννάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. en bellares bou lalis. Akou 27 evro gia krevataki!!!! Tes bisines je ta jacuzzia ti en na ta kamo afou bao thalasa. Berki en ta agorazi kanenas, na men miniski kanenas sto xenodoxio sas je batisete, gia na mathete na seveste je ton kiprio tourista je oi monon tous xenous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. areski mu pu fetos oi xenodoxoi mas ethimithikan emas tus kipreus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επήεν ένας στο ξενοδοχείον με την γεναίκαν του. Εμεινεν μιαν νύκταν. Πάει να πληρώσει, λαλεί του ο υπάλληλος €300. Μα κύριε λαλεί ο πελάτης €300 για μιαν νύκταν με έναν πρόγευμαν:
    Απαντά ο υπάλληλος: Κύριε, η τιμή περιλαμβάνει τζιαι το γυμναστήριον, τζιαι την σάουναν, τζιαι το μασσάζ, τζιαι την πισίναν, τζιαι.. τζια... Καλάν ρε φίλες απαντά ο πελάτης, εγιώ σε τούτα ούλλα δεν επήα, ήρτα, ετζοιμήθηκα τζιαι φεύκω. Ε, ήταν τζειαμαί , σι εν πάεις απάντησεν ο υπάλληλος. Ο Κυπραίος (νομίζω έξυπνος Παφίτης ήταν) λαλεί του. ΟΚ φίλε μου. Δέχουμε τα €300. ΄Ομως χρωστείς μου € 200. Χρωστώ σου, ρωτά ο υπάλληλος, πόθεν ως τα πόθεν. Κύριε, λαλεί του ο Κυπραίος, η γεναίκα μου χρεώνει €500 την νύκταν, έξω τα €300 που στοιχίζει το ξενοδοχείον, χρωστείς μου €200. Μα τί λαλείς Κύριε, λέει αγανακτισμένος ο υπάλληλος, εγώ δεν επήα με την γεναίκαν σου. Ε, απαντά ο Κυπραίος, ήταν τζειαμαί σί εν πάεις. Κόκκαλο ο έξυπνος ξενοδόχος που έσιει τζια Steam bath τζιαι σάουνα για να πάεις, άμαν είσαι κατακαλότζιαιρα για λίγες ώρες στην παραλία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή