17 Ιουλ 2009

coming soon

η φουκού παρουσιάζει

ένα νέο κυπριακό μπλογκ

ένα χώρο που θα κατονομάζει

και θα ψήνει στα κάρβουνα

όλους αυτούς που μας κλέβουν και μας κοροϊδεύουν


σύντομα κοντά σας

1 σχόλιο:

  1. Πηγαίνετε ένα περίπατο στου Φωκίωνα στο Chateau Status Λευκωσία, ή μάλλον στου Σφαγίωνα για να διαπιστώσετε αυτά που διαπίστωσα κι εγώ.
    Τέσσερα άτομα λογαριασμός 129 ευρώ

    Κάθεσαι σου φέρνουν νερό χωρίς να παραγγείλεις το οποίο χρεώνεσαι 5,50 Ευρώ το μπουκάλι.
    Το φαγητό ακριβό αλλά καλοψημένο και εξυπηρέτηση καλή.
    Όταν ρώτησα όμως για μπύρα "τσακρί", μου λέχθηκε ότι υπάρχει μόνο draught με μηχανισμό που παγώνει και και και... παράγγειλα ένα pint και μου ήρθε ένα σχεδόν τσάι. Των 8 ευρώ αυτό και 5 το καθένα από τα μισά των δύο άλλων φίλων.

    Περιττό να πω ότι οι τιμές των ποτών δεν αναφέρονται πουθενά στο μενού πλην της μεγάλης γκάμας κρασιών σε ξεχωριστό κατάλογο.

    Αν θέλεις ένα κανονικό ποτό, ρωτάς, σου λέει έχω το τάδε το τάδε, εντάξει φίλε μου τα ποτά των κοινών θνητών έμεινε τώρα να βάλετε στον κατάλογο?

    Ή μήπως θεωρείτε ότι αφού είμαι τόσο βλάκας κατ' αρχήν και έρχομαι στο μαγαζί σου, βλέπω το ακριβό σου μενού και παραγγέλνω αγόγγυστα, ε τότε λογικά δεν θα ασχοληθώ με τα ποτά !!

    Τέλοσπάντων τελειώσαμε με το φαγητό και μας ρωτάνε για γλυκό, καφέ κλπ... Παραγγέλνουμε οι δύο από μας καφέ κυπριακό, ο οποίος όπως είδα μετά χρεώθηκε 5 ευρώ έκαστος. Μάλιστα κύριοι...

    Α, πήγα και τουαλέτα μετά, ανεβαίνεις στον όροφο και από τα πρώτα σκαλιά κάτω δίπλα από την κουζίνα να βρωμοκοπάει η τουαλέτα από πάνω, η οποία ήταν μία μόνο, ναι φίλοι μου μία για όλους. Έξω περίμενε ένας κύριος και σε λίγο να βγαίνει από μέσα η συνοδός του, αφού είπαμε μία, στενόχωρη και για όλους !!!

    Σεβασμός ρεεεε !!! Δεν είμαστε ζώα....

    Συνοψίζοντας λογαριασμός με Έκπτωση 0%, κέρασμα τίποτα, ούτε μια καραμέλα, και εκμετάλλευση στο απόγειο.

    Μάλλον για όλα αυτά ήταν και μειωμένη η κίνηση στο χώρο, ήταν και οι άδειες αλλά με τέτοιες τιμές σε τέτοιο καιρό που ζούμε αν δεν καταλάβουν οι τύποι το τι γίνεται θα το φυσούν και δε θα κρυώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή